Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@11:44:05 GMT

بهترین میم کوین ها با پتانسیل بالا برای رشد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۶۹۱۴۶

سال 2021 میلادی برای بازار ارزهای دیجیتال سال مهم و بزرگی بود. در این سال بخش‌های مختلفی از دنیای کریپتوکارنسی از جمله میم‌کوین‌ها با رشد فوق العاده‌ای مواجه شدند. بسیاری از اینفلوئنسرهای رسانه‌های اجتماعی و معامله‌گران خرده‌فروش با تبلیغات خود میم‌کوین‌های مختلف را حمایت کرده و با افزایش قیمت آنها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه در حال حاضر و در زمان نگارش این گزارش قیمت بسیاری از رمز ارزها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. اما با وجود دستاوردهای بزرگ در سال قبل، این انتظار وجود دارد که سرمایه‌گذران در سال جدید باز هم به سراغ خرید میم کوین های محبوب بازار و با قابلیت رشد بروند.

 

اکثر میم‌کوین‌ها زیرساخت مناسبی نداشته و یک پروژه آینده‌دار محسوب نمی‌شوند و ایده شکل‌گیری آنها الهام گرفته شده از میم‌های اینترنتی (meme) و شوخی‌های مجازی است. البته در نظر داشته باشید که بسیاری از سرمایه‌گذران با سابقه و حرفه‌ای بازار ارزهای دیجیتال از سرمایه گذاری و خرید میم‌کوین خودداری می‌کنند. اما این واقعیت وجود دارد که برخی از این کوین‌ها در بازه‌های زمانی کوتاه می‌توانند سودآور باشند و منجر به سود‌های کلان شوند.

به عنوان مثال؛ همه ما شاهد رشد بیش از 1500٪ برابری قیمت دوج کوین در سال 2021 بودیم. همچنین رمز ارز شیبا اینو نیز توانست در این سال به اوج قیمتی خود دست پیدا کند و افزایشی قیمتی با بیش از 500٪ را تجربه کند. بنابراین داشتن مقداری کمی از این میم‌کوین‌ها در سبر خرید شما می‌تواند شما را با سودهای غیرمنتظره‌ای رو به رو کند. در ادامه این گزارش چند میم کوین محبوب بازار را معرفی می‌کنیم:

سیف مون (SAFEMOON-USD) مونا کوین (MONA-USD) کیشو اینو (Kishu inu) فلوکی اینو (floki inu) دوج لون مارس (ELON-USD) دوج کوین (DOGE-USD) شیبا اینو (SHIB-USD) سیف مون (Safemoon)

ارز دیجیتال سیف مون Safemoon در مارس سال گذشته راه اندازی شد و قیمت آن در چند هفته اول معاملات بیش از 2,000,000 درصد افزایش یافت. سیف مون برای خریداران و طرفداران خود شرایط ویژه‌ای را فراهم کرده و با ارائه 10 درصد کارمزد برای هر تراکنش، خریداران خود را به نگهداری طولانی مدت این ارز تشویق می‌کند.

علاوه بر این، وب سایت سیف مون میزبان پروژه‌های متنوعی است که شامل کیف پول Safemoon، توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، ادغام ویدیو و موارد دیگر است. در این مرحله، سیف مون به خوبی توانسته خود را با تبلیغات معرفی کرده و زنده نگهدارد و در این بین طرفداران وفاداری هم پیدا کند. بنابراین میتوان این احتمال را در نظر گرفت که Safemoon در سال جاری در فواصل زمانی کوتاه رشد قابل توجهی داشته باشد.

مونا کوین (MonaCoin)

ارز دیجیتال MonaCoin یک ارز ژاپنی و میم کوین است که در سال 2014 تأسیس شد؛ این ارز الهام گرفته از یک شخصیت ژاپنی با نام ASCII است که شبیه یک گربه می‌باشد. درواقع مونا کوین با نماد اختصاری MCO یک هارد فورک لایت کوین بوده که از الگوریتم اثبات کار استفاده می‌کند. لازم است بدانید که مونا کوین با عرضه کل 105 میلیون کوین و ایجاد بلوک با سرعت 1.5 دقیقه کمتر از لایت کوین شکل گرفته است. توکن MCO برای اولین بار در ژوئن در سال 2017 آغاز به کار کرد و در همان سال برای موناکوین بیش از 26 میلیون دلار نقدینگی ایجاد کرد.  در اصل MCO، یک راه حل موثر در افزایش نقدینگی شبکه موناکوین ایجاد کند. علاوه بر این از موناکوین می توان به عنوان پاداش های برگشت پول استفاده کرد.

کیشو اینو (Kishu inu)

ارز دیجیتال کیشو اینو یا به اختصار کیشو (KISHU) یک میم‌ کوین دیگر است که نام خود را از نژاد سگ Kishu inu گرفته شده است. رمز ارز کیشو اینو (KISHU) توکن کاربردی و بومی پلتفرم خود است که از آن برای انجام اهداف مختلفی در داخل پلتفرم استفاده می‌شود. گفتنی است Kishu inu در‌ ماه آپریل سال ۲۰۲۱ با هدف تبدیل شدن به یک پروژه میم کوین غیرمتمرکز و واقعی راه‌اندازی شد. برخلاف بسیاری از پروژه‌های مشابه دیگر، هدف ارز دیجیتال کیشو این است که از سازوکار رایج ارز‌های دیجیتال استفاده کند.

فلوکی اینو (Floki Inu)

فلوکی اینو یکی دیگز ای میم کوین های بازار کریپتوکارنسی است که افزایش قیمت آن باز هم به ایلان ماسک مرتبط است. اولین جرقه ایجاد این میم کوین زمانی شکل گرفت که ایلان ماسک با انتشار توییتی اعلام کرد توله سگی به نام فلوکی را گرفته است. هیچ کس در آن زمان حدس نمی‌زد که آن توییت ایلان ماسک منجر به ایجاد یک pupcoin شود. تیم توسعه ناشناس فلوکی اینو به سرعت وارد عمل شدند تا از پتانسیل ایلان ماسک جهت رشد قیمتی این میم کوین استفاده کنند.

دوج لون مارس (Dogelon Mars)

دوج لون مارس (Dogelon Mars) یک توکن فعال در شبکه ERC-20 است که قصد دارد موفقیت میم کوین محبوب بازار یعنی دوج کوین را تکرار کند. مجموع عرضه دوج لون مارس (ELON) یک کوادریلیون بوده و ارزش بازار آن بیش از 400 میلیون دلار است. ایده شکل گیری این میم کوین از ایلان ماسک، کارآفرین سریالی، رویاپرداز و مدیرعامل تسلا الهام گرفته شده است. این شخص همچنین نقش پررنگی در رشد و محبوبیت دوج کوین داشته و از آنجایی که قصد دارد با سرمایه‌گذاری‌های خود در اسپیس ایکس به مارس سفر کند، سازندگان این کوین نام آن را دوج لون مارس قرار دادند که به سه عبارت: دوج کوین، ایلان ماسک و مارس (مریخ) اشاره دارد.

دوج کوین (DOGE-USD)

دوج کوین به عنوان محبوب ترین میم کوین بازار کریپتوکارنسی شناخته می‌شود که با رشد خوب خود توانسته در لیست 10 رمز ارز برتر بازار ارزهای دیجیتال قرار بگیرد. این ارز دیجیتال بیشترین میزان جستجو را در مقایسه با سایر رمز ارز در ایالات متحده آمریکا و در سال 2021 داشته است. ارز DOGE سال گذشته را با بیش از 3000 درصد رشد از زمان پیدایش خود به پایان رساند.

شاید بزرگترین کاتالیزور برای پامپ ارز دیجیتال DOGE دوج کوین ایلان ماسک باشد که خود را "The Dogefather" می‌نامد. ماسک دارای سه دارایی دیجیتال است که Dogecoin یکی از آنهاست. توییت‌های او به عنوان نشانه‌های موقتی برای معامله‌گران ارزهای دیجیتال برای خرید توکن‌های DOGE عمل کرده است. با تمام این شرایط به نظر میرسد که این میم کوین رشد خود را کرده و توقع رشد انفجاری دیگری برای آن و در شرایط حال حاضر چندان معقول نیست.

شیبا اینو (SHIB)

شیبا یک ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه اتریوم است که نماد آن از یک نژاد محبوب سگ ژاپنی به همین نام گرفته شده است. این رمز ارز دیجیتالی در اکتبر سال گذشته بسیار محبوب شد و ظرف چند ماه، قیمت آن 47 میلیون درصد افزایش پیدا کرد. این ارز دیجیتال به دلیل ضعف بنیادی خود با پذیرش مصرف کنندگان دست و پنجه نرم می‌کند.

با این حال، توسعه دهندگان آن قصد دارند ابزاری برای امکان رشد پایدارتر این میم کوین بسازند. در چند ماه گذشته، شرکت‌هایی مانند Ask The Doctor و AMC Entertainment ارز دیجیتال شیبا را به عنوان گزینه پرداخت‌های رمز ارزی خود اضافه کردند. علاوه بر این، شبکه معتبر Flexa Payment نیز شیبا را به عنوان روشی برای پرداخت های خود اضافه کرد. علاوه بر این، بنیانگذاران شیبا در حال توسعه زیرساخت ها برای ورود به دنیای متاورس هستند. بنابراین حال که متوجه شدیم ارز شیبا چیست؟ در صورت موفقیت این اهداف می‌توان انتظار افزایش قیمت قابل توجهی را برای شیبا اینو متصور شد.

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا رشد سرمایه گذاری ماسک نقدینگی ارزهای دیجیتال میم کوین ارز دیجیتال میم کوین ها ایلان ماسک شیبا اینو دوج کوین رمز ارز قیمت آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بار‌ها شنیده‌ایم که هکر‌ها با سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی، موجودی حساب افراد را خالی کرده‌اند و متخصصان توصیه‌هایی برای پیشگیری از آن دارند، اما اگر قرار باشد چنین اتفاقاتی به روند همیشگی تبدیل شود چه؟ یعنی دنیایی را تصور کنید که قفل اطلاعات الکترونیکی ناگهان از کار می‌افتند!

این یک سناریوی علمی، تخیلی نیست. زمانی که رایانه‌های کوانتومی به اندازه کافی قدرتمند شوند، این نگرانی ممکن است به واقعیت تبدیل شود. این رایانه‌ها می‌توانند از ویژگی‌های عجیب دنیای کوانتومی برای رمزگشایی قفل‌هایی استفاده کنند که شکستن آنها برای رایانه‌های معمولی سال‌ها طول می‌کشد. ما نمی‌دانیم چه زمانی این اتفاق می‌افتد، اما بسیاری از مردم و سازمان‌ها در حال حاضر نگران سرقت اطلاعات رمزگذاری شده توسط مجرمان سایبری و ذخیره آن برای رمزگشایی رایانه‌های کوانتومی در آینده هستند.

با نزدیک شدن دوران ظهور رایانه‌های کوانتومی، رمزنگاران در تلاش‌اند تا طرح‌های محاسباتی جدیدی برای ایمن کردن داده‌ها در برابر حملات فرضی ابداع کنند. ریاضیات درگیر در این ماجرا بسیار پیچیده است، اما بقای دنیای دیجیتال ما شاید به همین تلاش وابسته باشد.

رمزگذاری ضد کوانتومی

نفوذ به سیستم‌های امنیتی آنلاین اغلب در یک مسئله ریاضی و در دو عدد خلاصه می‌شود که وقتی در یکدیگر ضرب می‌شوند، عدد سوم به دست می‌آید و این عدد کلید باز کردن قفل اطلاعات محرمانه است. با بزرگتر شدن این عدد، مدت زمانی که یک کامپیوتر معمولی برای حل این مشکل صرف می‌کند بیشتر می‌شود.

انتظار می‌رود رایانه‌های کوانتومی بتوانند در آینده این کد‌ها را خیلی سریع‌تر بشکنند. بنابراین، رقابت بر سر یافتن الگوریتم‌های رمزگذاری جدیدی است که می‌توانند در برابر یک حمله کوانتومی مقاومت کنند.

مؤسسه ملی استاندارد و فناوری ایالات متحده سال‌ها است که الگوریتم‌های رمزگذاری «ضد کوانتومی» را خواستار شده و با وجود تلاش‌های فراوان برای ایجاد چنین الگوریتم‌هایی، تعداد بسیار کمی موفق به قبولی در این آزمون شده‌اند. یکی از الگوریتم‌های پیشنهادی به نام «کپسوله‌سازی کلید ایزوژنی فوق منفرد» بود که در سال ۲۰۲۲ با کمک نرم‌افزار ریاضی ماگما (Magma) در دانشگاه سیدنی توسعه یافته بود و به طرزی باورنکردنی شکست خورد.

این رقابت امسال داغ شده است. در ماه فوریه، اپل سیستم امنیتی خود را در پلتفرم آی مسیج (iMessage) به روزرسانی کرد تا از داده‌هایی که ممکن است در آینده توسط رایانه‌های کوانتومی جمع‌آوری شوند محافظت کرده باشند. دو هفته پیش، دانشمندان در چین اعلام کردند که برای محافظت از رایانه کوانتومی اوریجین ووکانگ (Origin Wukong) یک «سپر رمزگذاری» جدید نصب کردند و تقریباً در همین زمان، پژوهشگری به نام ییلِی چن (Yilei Chen)  کشف کرد که رایانه‌های کوانتومی به طور بالقوه می‌توانند نوعی الگوریتم را که شکستن آن بسیار دشوار است، هک کنند. این الگوریتم مبتنی بر بخشی از ریاضیات است که آن را به «مشبکه» می‌شناسند و نکته جالب این است که روش‌های مبتنی بر شبکه در سیستم امنیتی جدید آی مسیج (اپل) نیز با همین روش، یعنی «الگوریتم استاندارد پساکوانتومی» رمزگذاری شده است.

الگوریتم مشبکه چیست؟

الگوی «مشبکه» متشکل از نقاطی است که مانند کاشی‌های کف حمام یا ساختار یک الماس به طور منظم تکرار می‌شوند، اگرچه شبکه‌ها می‌توانند ابعاد زیادی داشته باشند (بیش از دو یا سه)، اما همه آنها از یک ایده اولیه برای تکرار نقاط به روشی قابل پیش‌بینی پیروی می‌کنند.

بخش بزرگی از رمزنگاری مشبکه، بر پایه یک سؤال به ظاهر ساده است: اگر یک نقطه مخفی را در چنین شبکه‌ای پنهان کنیم چقدر طول می‌کشد تا شخص دیگری این نقطه مخفی را پیدا کند؟ این بازی مخفی‌کاری می‌تواند راه‌های بیشتری برای محافظت از داده‌ها ایجاد کند.

نوع دیگری از مشبکه که به «یادگیری با خطا» شناخته می‌شود بسیار پیچیده است و شکستن رمز آن حتی برای رایانه کوانتومی نیز دشوار است. با بزرگ شدن اندازه مشبکه، مقدار زمان لازم برای پیچیدگی آن حتی برای رایانه کوانتومی نیز به‌طور تصاعدی افزایش می‌یابد.

یکی دیگر از روش‌های رمزگذاری بر اساس دشواری فاکتورگیری اعداد بزرگ انجام می‌شود، اما مشکل دیگری به نام «مسئله زیرگروه پنهان» وجود دارد که ارتباط نزدیکی با این روش دارد و حل آن نیز بسیار دشوار است. این مسئله در بسیاری از زمینه‌ها از جمله علوم کامپیوتر و ریاضیات کاربرد‌های مهمی دارد.

رویکرد ییلی چن نشان می‌دهد که رایانه‌های کوانتومی ممکن است بتوانند مسائل مشبک را تحت شرایط خاص سریع‌تر حل کنند. بر همین اساس، کارشناسان نتایج او را بررسی کردند و به سرعت یک خطا پیدا کردند. پس از کشف این خطا، چن نسخه به‌روز شدۀ مقاله خود را منتشر کرد و به توصیف این خطا پرداخت.

مقاله چن باعث شده است که بسیاری از رمزنگاران به امنیت روش‌های مشبکه بی‌اطمینان شوند و برخی هنوز در حال ارزیابی هستند که چگونه می‌توان از ایده‌های چن برای رفع این خطا استفاده کرد.

نیاز به توسعه ریاضیات

مقاله چن طوفانی در جامعه کوچک رمزنگاری به پا کرد، اما در سطح جهانی تقریباً هیچ‌توجهی به آن نشد؛ شاید به این دلیل که شمار کمی از مردم ارزش این کار یا پیامد‌های آن را درک می‌کنند.

سال گذشته، زمانی که دولت استرالیا به سراغ یک استراتژی ملی کوانتومی رفت تا کشورش را در صنعت کوانتومی، جهانی کند، یک اشتباه بزرگ انجام داد: اصلا به ریاضیات نپرداخت! استفاده حداکثری از رایانه‌های کوانتومی و آمادگی برای گسترش آنها به آموزش عمیق ریاضی برای تولید دانش و تحقیقات جدید نیاز دارد.

این گزارش از پایگاه خبری دِکانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند